Archives

gravatar

Nincs jobb jégtörő, mint egy pergő ritmusú Tahiti tánc

Ki ne szeretne eljutni egzotikus helyekre, látni ilyen táncosokat, de valami visszatartja őket. Egy hetes, két személyre szóló all inclusive utazás tetszene? Gyere, kérdezz meg mit kell tenned.

gravatar

A webes bemutató nagyszerű folytatása a jégtörőnek


Lehet, hogy te is szívesen beavatnád ismerőseidet a Tahtitian Noni juice titkaiba, csak nem tudsz hogyan hozzáfogni. Igen, megértelek minden kezdet nehéz.

Nyűgösnek találod, hogy elcipeld jelöltedet egy nyilvános bemutatóra? Nincs kedved kimozdulni otthonról? Vagy a jelölted több száz kilométerre lakik tőled?

Van megoldás, a modern technika segít, otthonodba jön a bemutató, sőt a jelölted otthonába is elmegy. Neked csak annyi a dolgod, hogy továbbítsd neki az alábbi e-mail címet, és megkérd, hogy cselekedjen.

A zseniális technikai eszköz, mely ezt a "távrészvételt" lehetővé teszi a webkonferencia, jobban mondva a webes prezentáció. Pár kattintás és máris a konferencia teremben vagy. Küldj egy üres e-mailt a webkonf@gmail.com címre és perceken belül megkapod a válasz e-mailban a hozzáférési linket.

Semmi kötelezettséged nincs, adataidat sehol sem tároljuk, ha nem tetszik amit ott hallasz, bármikor kiléphetsz.

Ha már több teremben is regisztrálva vagy, válaszd a "TNI open" termet, add meg a teljes neved, elé pedig írd a "ZJ" betűket, ezzel jelezve, hogy az én meghívásomra érkeztél.

Az előadás hétfőnként 19:00-kor kezdődik (magyar idő szerint).

Az első részben (kb. 40 perc) általános bemutató hangzik el, melyből megtudod mi az oka a TNJ folyamatosan növekvő népszerűségének, és hogyan kereshetsz pénzt a TNJ továbbajánlásával.

Ma (hétfő, február 1.) a második részben az n-core névre hallgató új Tahitian Noni juiceről lesz szó, mely óriási népszerűségre tett szert rövid idő alatt.

Találkozzunk este hétkor a termeben.

János
skype: zaninjanos
web. www.nonijano.5mp.eu

gravatar

Kétszer kettő néha JADE

Használd ki a lehetőséget, hogy két üveggel is el lehet indulni a siker útján a TNI-ben. Február 28-án lejár!






gravatar

John Wadsworth 2010-es üzenete

John a két ember egyike, akik a Tahitian Noni juice teljes előállítási technológiáját kidolgozták "A fától a palackig".


Az 1990-es évek közepén a noni még teljesen ismeretlen volt a Polinéz szigetvilágon kívül élők számára, John mégis meglátta benne a természet csodálatos ajándékát, mely utat keres a világ többi része felé.

2010-es üzenete csodálatos jégtörő, aki nem kérdez rá a részletekre, az nem is igazán érdeklődik.