Archives

gravatar

A webes bemutató nagyszerű folytatása a jégtörőnek


Lehet, hogy te is szívesen beavatnád ismerőseidet a Tahtitian Noni juice titkaiba, csak nem tudsz hogyan hozzáfogni. Igen, megértelek minden kezdet nehéz.

Nyűgösnek találod, hogy elcipeld jelöltedet egy nyilvános bemutatóra? Nincs kedved kimozdulni otthonról? Vagy a jelölted több száz kilométerre lakik tőled?

Van megoldás, a modern technika segít, otthonodba jön a bemutató, sőt a jelölted otthonába is elmegy. Neked csak annyi a dolgod, hogy továbbítsd neki az alábbi e-mail címet, és megkérd, hogy cselekedjen.

A zseniális technikai eszköz, mely ezt a "távrészvételt" lehetővé teszi a webkonferencia, jobban mondva a webes prezentáció. Pár kattintás és máris a konferencia teremben vagy. Küldj egy üres e-mailt a webkonf@gmail.com címre és perceken belül megkapod a válasz e-mailban a hozzáférési linket.

Semmi kötelezettséged nincs, adataidat sehol sem tároljuk, ha nem tetszik amit ott hallasz, bármikor kiléphetsz.

Ha már több teremben is regisztrálva vagy, válaszd a "TNI open" termet, add meg a teljes neved, elé pedig írd a "ZJ" betűket, ezzel jelezve, hogy az én meghívásomra érkeztél.

Az előadás hétfőnként 19:00-kor kezdődik (magyar idő szerint).

Az első részben (kb. 40 perc) általános bemutató hangzik el, melyből megtudod mi az oka a TNJ folyamatosan növekvő népszerűségének, és hogyan kereshetsz pénzt a TNJ továbbajánlásával.

Ma (hétfő, február 1.) a második részben az n-core névre hallgató új Tahitian Noni juiceről lesz szó, mely óriási népszerűségre tett szert rövid idő alatt.

Találkozzunk este hétkor a termeben.

János
skype: zaninjanos
web. www.nonijano.5mp.eu